ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi

Fahri Keskin Anadolu Lisesi Pansiyonu

Pansiyonumuzda 135 kız öğrenci ve 152 erkek öğrenci bulunmaktadır.

Odalarımız 4 kişiliktir. Kız ve Erkek Pansiyonu (Karma) olup farklı girişleri bulunmaktadır. Ortak kullanım alanları yemekhane, kantin ve bahçedir.

pans3 - pansiyonfoto

FAHRİ KESKİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

SİVRİHİSAR

Okulunuz öğrencilerinden ....................... sınıfı ......................nolu .................................................... 'in ......../......./20......   ve ....../......../20.......   tarihlerinde evci sayılmasını istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

......./......./20........

Adres :