ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi

FAHRİ KESKİN FEN LİSESİ DİYE YAZILIR ŞAMPİYON DİYE OKUNUR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Liseler Arası Futbol Turnuvasına okulumuz damgasını vurdu. Okul futbol takımımız ilk maçında Sivrihisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni mağlup ederken ikinci maçta rakip SEV Muzaffer Demir Anadolu Lisesi'ydi. İkinci maçında da galibiyet elde eden okul futbol takımımız finalde İhsan Biçerli Anadolu Lisesi ile karşılaştı. İhsan Biçerl Anadolu Lisesi'ni de mağlup eden okul takımımız Liseler Arası Futbol Turnuvasında Sivrihisar şampiyonu olmuştur. Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi ailesi olarak başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN olmak üzere okul futbol takımımızı ve final maçında takımımızı yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

06-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 18:36 - Görüntülenme: 383